Konoha Park


De Rooi Pannen gaf ons een opdracht om de huisstijl en verschillende promotiematerialen te ontwerpen voor een niet fictief pretpark. We hadden dus alle vrijheid voor de naam, thema, etc. Ik ben een groot fan van anime & manga, dus ik had gekozen voor een anime gerelateerd pretpark genaamd Konoha Park.


Opdrachtgever:

De Rooi Pannen

Jaar:

2013

Project:

Huisstijl Konoha Park

Hoeveelheid:

12 Illustraties

Tags:

Grafisch ontwerp, DTP, Logo, Visitekaartje, Briefpapier, Enveloppe, Toegangskaartje, Autosticker, Banner, Bedrijfskleding

Software:

Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign

Werkzaamheden

Konoha Park is gebaseerd op de anime/manga 'Naruto' en gaat over vele ninja werelden. Ninja's gebruiken altijd de 4 elementen aarde, lucht, water en vuur en dat wilde ik ook door laten voeren in mijn logo. Zoals je ziet komen alle kleuren van de 4 elementen voor in het logo en heb ik een ninja silhouet gebruikt om het logo helemaal af te maken. Vanuit daar ben ik mijn huisstijl verder gaan ontwerpen en uiteindelijk ook andere promotiematerialen en bedrijfskleding. Bij deze opdracht kon ik heel mijn ziel en zaligheid botvieren en dit was ook eigenlijk de eerste keer dat mijn passie voor grafisch vormgeving & DTP begon op te bloeien. Nu wist ik zeker wat ik in mijn verdere carrière wilde doen en begon mijn tocht als grafisch vormgever.