Over Mij


Vroeger zag ik mijn toekomst als profvoetballer of een andere functie in de sport al voor me. Helaas moest ik deze droom na een zware blessure opgeven. Hier heb ik het geruime tijd moeilijk mee gehad en ik wist niet wat de toekomst mij moest brengen, totdat ik mijn passie voor creatieve verrichtingen hervond. 

De Herontdekking!

Al van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Vaak was ik aan het tekenen, schilderen of op een andere manier aan het vormgeven. Ondanks dat voetbal al heel mijn leven mijn grote passie is, zoek ik op het voetbalveld eveneens voor een creatieve oplossing. Na mijn ernstige blessure heeft het even geduurd, maar ik hervond mijn passie voor creatieve verrichtingen. Inmiddels ben ik nu alweer een aantal jaar bezig om mezelf verder te ontwikkelen als grafisch designer.

De ontwikkeling!

Tijdens de opleiding Signspecialist begon ik, tot mijn vreugd, mezelf steeds meer bezig te houden met creatieve werkzaamheden. De opleiding is een combinatie van DTP/grafisch design en het uitvoeren van deze ontwerpen. Mijn interesses lagen desondanks gelijk bij de vele grafische werkzaamheden die we moesten uitvoeren. Ik ging me steeds verder verdiepen in de grafische wereld en ik wilde alles leren en ontdekken.

De Toekomst!

Op het moment volg ik een cursus HTML5/CSS en aansluitend wil ik een HBO thuisstudie gaan volgen. De studie die ik ga volgen is Communicatie & Multimedia Design. De hoofdreden waarom ik deze studie ga volgen, is omdat ik mijn vaardigheden als grafisch vormgever verder wil ontwikkelen zodat mijn kennis alsmaar toeneemt. Tijdens deze opleiding leer ik om communicatievraagstukken te vertalen naar een creatief concept voor een media-uiting. Dit concept ga ik dan vervolgens uitwerken. Uiteraard ga ik de kennis die ik tot nu toe heb op gedaan verder uitwerken, maar wat me vooral aanspreekt aan de opleiding, is dat ik aan de slag kan gaan met het bouwen van websites, apps en games.

Hobby´s & Interesses

Voetbal

Al heel mijn leven beoefen ik voetbal bij de plaatselijke club in Goirle, GSBW. Verder ben ik al van jongs af aan fan van Ajax en heb ik een zwak voor Borussia Dortmund en Liverpool FC.

Fitness

Sinds eind 2018 ben ik thuis gaan sporten. Op het begin alleen met lichaamsgewicht en sinds een jaar ben ik fanatiek bezig met krachttraining 4 of 5 dagen in de week.

Grafisch Design

Mijn werk is mijn passie, dus ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met grafisch design. Ik probeer mezelf te blijven ontwikkelen door middel van diverse online trainingen en cursussen.

Anime & Manga

Al vanaf de basisschool ben ik groot liefhebber van anime. Ik ben opgegroeid met Dragonball Z en inmiddels heb ik tientallen anime gezien en ook een hoop manga´s gelezen.

Films & Series

Net als anime, kijk ik van jongs af aan graag naar films en series. Van komedie tot thriller, van actie tot crime, ik kijk of volg verschillende films en series in diverse genres.

Gaming

Vanaf MS Dos speelde ik al graag games. Op het begin speelde ik vooral op de pc, later werd dat vooral via een console gedaan. Playstation en Nintendo zijn de voornaamste consoles.