Portfolio


Maak kennis met een greep uit mijn werk als grafisch vormgever. Het werk dat u gaat tegenkomen varieert van logo-ontwerp, huisstijlen, beeldbewerking tot verschillend drukwerk. Het zijn allemaal opdrachten waar ik trots op ben en met veel plezier en passie aan gewerkt heb. Ik heb een selectie gemaakt uit 3 onderdelen, bestaande uit: School/Stage, Startersbeurs & Freelance. Via vele mock-ups heb ik alle aanduidingen en ontwerpen geprofessionaliseerd zodat alles een geraffineerdere uitstraling heeft (bron: https://www.freepik.com).


School/Stage


Op De Rooi Pannen is mijn passie voor creatieve werkzaamheden alleen maar gegroeid. Mijn opleiding Signspecialist heeft me veel geleerd van het ontwerpen van logo's, huisstijlen, beeldwerking, allerlei drukwerk en andere promotiematerialen. 


Konoha Park

Fotobewerking

Diverse Logo's

Hotel De Reiskoffer

Unlimited Design

SEE - Tilburg

Concept SEE - Tilburg

Startersbeurs


Begin 2017 heb ik, door gebrek aan de juiste baan, een stap genomen om een startersbeurs te volgen van een aantal maanden. Ik kwam via reclamebureau Scheepens terecht bij Buro Werktuig. Als grafisch designer zorgde ik voor de nodige promotiematerialen.


Buro Werktuig

WerkWeek

CV Format

Jongerenpunt Midden-Brabant

IMK

Freelance


Sinds mijn tijd op De Rooi Pannen hield ik me al bezig met opdrachten voor familie, vrienden en omgeving. Tot op de dag van vandaag heb ik geregeld een opdracht die ik moet uitvoeren. Ik voer vooral veel opdrachten uit voor familie en vrienden.


4Manly

DGS Payroll

sdfsdfsdfsdf

Kan ik u ergens mee van dienst zijn?