Over mij

Vroeger zag ik mijn toekomst als profvoetballer of een andere functie in de sport al voor me. Helaas moest ik deze droom na een zware blessure opgeven. Dit was een flinke periode zeer moeilijk voor me en ik wist niet wat de toekomst mij moest brengen, totdat ik mijn passie voor creatieve verrichtingen hervond. 

De herontdekking!

Al van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Vaak was ik aan het tekenen, schilderen of op welke manier dan ook iets aan het ontwerpen en/of creëren. Ook op het voetbalveld, gym of waar dan ook probeerde ik altijd een creatieve oplossing te zoeken. Door een zware knieblessure was ik mijn passie en interesse voor creatieve verrichtingen helaas verloren en heeft het me veel tijd en moeite gekost om mezelf weer te herontdekken. Gelukkig is dit me uiteindelijk gelukt en ben ik nu alweer een aantal jaar bezig om me te ontwikkelen als grafisch vormgever.

De ontwikkeling!

Tijdens de opleiding Signspecialist begon ik, tot mijn vreugd, mezelf steeds meer bezig te houden met creatieve werkzaamheden. De opleiding is een combinatie van DTP/grafisch vormgeving en het uitvoeren van deze ontwerpen. Mijn interesses lagen desondanks gelijk bij de vele grafische werkzaamheden die we moesten uitvoeren. Ik ging me steeds verder verdiepen in de grafische wereld en ik wilde alles leren en ontdekken.

De toekomst

Eind maart van dit jaar(2019) ga ik een HBO thuisstudie volgen. De studie die ik ga volgen is Communicatie & Multimedia Design. De hoofdreden waarom ik deze studie ga volgen is het feit dat ik mijn grafische ontwerp skills wil verbeteren en verfijnen zodat ik beter in de arbeidsmarkt lig. Tijdens deze opleiding leer ik om communicatievraagstukken te vertalen naar een creatief concept voor een media-uiting. Dit concept ga ik dan vervolgens uitwerken. Wat me vooral aanspreekt aan de opleiding is dat ik ga bouwen aan websites, apps en games.