Biografie


Vroeger zag ik mijn toekomst als profvoetballer of een andere functie in de sport al voor me. Helaas moest ik deze droom na een zware blessure opgeven. Hier heb ik het geruime tijd moeilijk mee gehad en ik wist niet wat de toekomst mij moest brengen, totdat ik mijn passie voor creatieve verrichtingen hervond. 

De Herontdekking!

Al van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Vaak was ik aan het tekenen, schilderen of op een andere manier aan het vormgeven. Ondanks dat voetbal al heel mijn leven mijn grote passie is, zoek ik op het voetbalveld eveneens voor een creatieve oplossing. Na mijn ernstige blessure heeft het even geduurd, maar ik hervond mijn passie voor creatieve verrichtingen. Inmiddels ben ik nu alweer een aantal jaar bezig om mezelf verder te ontwikkelen als grafisch designer.

De ontwikkeling!

Tijdens de opleiding Signspecialist begon ik, tot mijn vreugd, mezelf steeds meer bezig te houden met creatieve werkzaamheden. De opleiding is een combinatie van DTP/grafisch design en het uitvoeren van deze ontwerpen. Mijn interesses lagen desondanks gelijk bij de vele grafische werkzaamheden die we moesten uitvoeren. Ik ging me steeds verder verdiepen in de grafische wereld en ik wilde alles leren en ontdekken.

De Toekomst!

Op het moment volg ik een cursus HTML5/CSS en aansluitend wil ik een HBO thuisstudie gaan volgen. De studie die ik ga volgen is Communicatie & Multimedia Design. De hoofdreden waarom ik deze studie ga volgen, is omdat ik mijn vaardigheden als grafisch vormgever verder wil ontwikkelen zodat mijn kennis alsmaar toeneemt. Tijdens deze opleiding leer ik om communicatievraagstukken te vertalen naar een creatief concept voor een media-uiting. Dit concept ga ik dan vervolgens uitwerken. Uiteraard ga ik de kennis die ik tot nu toe heb op gedaan verder uitwerken, maar wat me vooral aanspreekt aan de opleiding, is dat ik aan de slag kan gaan met het bouwen van websites, apps en games.

Talen

Nederlands                                                        100%

Engels                                                                   75%

Persoonlijke vaardigheden

Aanpassingsvermogen                                     95%

Creativiteit                                                           85%

Flexibiliteit                                                            85%

Leervermogen                                                    90%

Teamwork                                                           80%

Zelf motivatie                                                      85%

Zelfstandigheid                                                  90%

Software vaardigheden

Adobe Illustrator                                                 85%

Adobe Indesign                                                   75%

Adobe Photoshop                                              70%

HTML5 & CSS3                                                    45%

Microsoft Excel                                                   55%

Microsoft Powerpoint                                        90%

Microsoft Word                                                   85%

Interesses & Nevenactiviteiten


Hieronder kunt u een aantal slideshows bekijken met alle interesses en nevenactiviteiten van de afgelopen jaren. De categorieën zijn ingedeeld zodat u een grondige kijk krijgt op mijn favoriete series, films, acteurs, karakters, voetbalclubs/-spelers en games. Zo krijgt u een beter beeld van wat ik allemaal in mijn vrije tijd doe en wat me zoal persoonlijk bezig houd als ik niet aan grafisch ontwerp denk. Ten eerste ben ik een fervent liefhebber van films en series, dus ik stream geregeld Netflix met mijn vriendin. Er zijn natuurlijk veel meer zaken die me bezighouden. Zo kun je mij wel een groot fan van sport noemen en dan vooral voetbal. Zelf speel ik al heel mijn leven lang voetbal, vroeger op een vrij aardig niveau en tegenwoordig speel ik alweer een aantal jaar met mijn vrienden in de zondagse kelderklasse. Verder ben ik van jongs af aan al bezig met het spelen van games. Vroeger deed ik dit vooral op de PC en later ben ik overgestapt op spelcomputers en dan met name Sony Playstation en Nintendo. Ook in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met grafisch vormgeving. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, dus ik doe geregeld wat trainingen via internet. Tenslotte ben ik een zeer groot bewonderaar van Japanse anime en manga. Net als bijna iedere 90's-kind ben ik opgegroeid met Dragonball Z. Na een aantal jaar ben ik me verder gaan verdiepen in meerdere anime&manga series en inmiddels ben ik tientallen series en films verder (bron: https://wall.alphacoders.com).


Anime&Manga

Marvel&DC

Films

Series

Games

Voetbal