IMK


Begin 2017 volgde ik, op aanraden van mijn omgeving, een startersbeurs. Ik kwam uiteindelijk terecht bij Buro Werktuig in Tilburg. Buro Werktuig is een startersbeurs initiatief van reclamebureau Scheepens. Buro werktuig bestond uit 4 mensen en ik fungeerde als de graphic designer. Mijn taak was het ontwerpen van verschillende promotiematerialen. Denk hierbij aan het vormgeven van folders, brochures, huisstijlen, logo's, visitekaartjes, en het digitaal bewerken en ontwerpen van verschillende illustraties.

Buro Werktuig

In overleg met de art director ben ik me gaan focussen op het ontwerpen van ons logo, huisstijl en een algemene flyer. Uiteindelijk mocht iedereen zijn mening geven en het resultaat mag er zeker zijn!

Jongerenpunt M-B 

Wij als Buro Werktuig, kregen veel opdrachten binnen van Jongerenpunt Midden-Brabant. Ik heb in overleg met de art director gezorgd voor een nieuw logo, visitekaartjes, huisstijl, verschillende flyers en/of folders.

IMK

Via Jongerenpunt Midden-Brabant konden we een nieuwe klant werven. IMK had goede verhalen gehoord over Buro Werktuig en wilde dat wij verschillende folders gingen vormgeven en ontwerpen.