Diensten


Inmiddels werk ik al weer een aantal jaar aan grafische oplossingen en producten. Via mijn opleiding, een startersbeurs, freelance werk en mijn huidige baan heb ik al de nodige diensten verricht. Mijn diensten zijn vooral gericht op grafisch design. Denk aan logo´s, huisstijlen, flyers, (visite)kaartjes, brochures, posters, vlaggen, binnen- en buitenreclame en tal van andere promotiemateriaal. Heeft u een speciaal verzoek, dan kunt u altijd contact opnemen en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 


Mijn diensten

Logo-ontwerp

Een goed logo zorgt ervoor dat een bedrijf op de kaart wordt gezet. Maar wat maakt een logo nou echt goed? En wat is er allemaal belangrijk om een logo sterk en herkenbaar te maken.

Huisstijlen

Met huisstijl wordt ook wel een identiteit en imago van een bedrijf bedoeld. De identiteit van een bedrijf laat precies zien wat ze graag willen uitstralen, met een goed logo in de hoofdrol.

Promotie

Wilt u uw bedrijf nog meer laten zien doormiddel van folders of flyers? Een bedrijfsauto voorzien van reclame of uw reclame-uiting op grootformaat print? Ik zorg voor een mooi ontwerp.

DTP

Helaas ben ik geen drukkerij, maar ik kan natuurlijk zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp. Tevens zorg ik ervoor dat dit ontwerp gelijk druk klaar is, zodat u het naar een drukkerij kan sturen.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze?